Despre noi

  Suntem echipa care administrează de 10 ani site-ul de comerț electronic www.migeco.ro care are în acest moment peste 100 de produse active din domeniul IT&C, FMCG.

  Secretul și în același timp succesul nostru sunt oamenii cu care lucrăm (motorul companiei) și cliențîi pe care ii păstrăm de-a lungul anilor prin punerea pe primul plan a nevoilor lor (produse de bună calitate, garanții rezolvate mereu în regim de urgență, livrări cât mai rapide, prețul produselor cât mai bun).


  Facilități implementate

  Căutăm continuu soluții și dezvoltăm/implementăm mereu facilități care să vină în folosul clientului pentru a ajunge cât mai ușor la rezultatul/produsul dorit:

  - Notificări prin SMS: Clienții primesc SMS-uri cu starea comenzilor, livrarea lor, notele de transport pentru identificarea exactă a situației coletelor.

  - Notificare eMail: Clienții primesc mail-uri cu informații exacte despre starea comenzii.

  - Stocuri ONLINE: Am implementat afișarea stocurilor ONLINE în timp real pentru că și clientul să fie cât mai informat când face o comandă, să își rezerve produsul în timp real.

  - Timp exact de livrare: se afișează în timp real pe pagina produsului timpul exact de livrare a produsului în funcție de momentul când se face comandă și de metoda de livrare.

  - Costuri de livrare în timp real: se afișează în timp real în coș în funcție de adresă/localitate/județ costul transportului (se estimează chiar și greutatea produselor din coș).

  - Mesagerie online: suntem MEREU online pentru și în slujba clientului.


  Dragi clienți, va mulțumim sincer pentru încrederea dumneavoastră, punem mare preț pe acest lucru și vom încerca continuu să fim mai buni.